Overskrift


Forside Side 2 Side 3 Side 4 Side 5

Lad os starte med at ændre baggrunden til noget lidt mere interesant. 
Skift baggrund
Jeg vælger at skifte farven, men det er også muligt at sætte et billede ind som baggrund. Hvis du vælger et meget lille billede bliver det gentaget automatisk og kan dermed danne en form for tapet.
Skift farve
Dokumentet til højre fungere stort set som et almindeligt tekstdokument, og du kan gøre alt det du gør i et almindeligt dokument, og det vil se ud som sædvanligt på en hjemmeside. Jeg forestiller mig at hjemmesiden skal bestå af flere sider, som er ens i toppen, hvor de har en overskift og link til alle de andre sider. Derfor vil jeg starte med at lave en side, der har alt det alle siderne skal have, så kan jeg bruge den som skabelon for de andre sider.
Brødtekst
Indsætter en linie til pynt - højreklik på linien for at ændre størrelse farve og form.
indsæt horizontal linie
Så markerer jeg Overskrift, jeg centrerer det med genvejsknappen, som i word. Så klikker jeg format for at bruge en af de forudindstillede formater til at ændre skriftstørrelsen. Jo lavere nummer heading, jo større skrift. Fordelen ved det er, at det så altid er den samme skrift formatering på alle under sider. Men man kan også sagtens formatere fonten som man har lyst lige som i word, så vælges bare font istedet for paragraph.
Formattér paragraph
Nu vil jeg lave oversigten over de sider hjemmesiden skal bestå af. Yderst til venstre er en opret kanp.
opret projekt
Tryk vælg directory, og find den mappe du startede med at lave til hjemmesiden.
vælg directory
Tag så og kopier det, der står under publish, op under website information.
kopier information
Slet informationen under publish og giv det en titel.
Titel
Til Toppen