ProgrammerGordianknot codecpack
Dette er en samling af codecs til brug for visning af diverse videofiler på din computer. Pakken indeholder Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4 og en række andre mindre kendte formater i decoding. Indtil flere af dem installeres også i encoding. Encoding giver dig mulighed for i forskellige programmer at optage ved hjælp af formatet.
GordianKnot.CodecPack.1.1.exe (9.3 Mb)
Programpakken opdateret pr. 18/4-04

Virtualdub
Dette er et program der kan bruges til redigering og formatering af en række videoformater. Alt der ender på .avi vil kunne læses, såfremt du har de relevante codecs installeret. Er især god til at ændre lydformatet, komprimere ukomprimeret video og som alternativ optagerprogram til tvkort.
VirtualDub-1.5.1.zip (0.7 Mb)
Programmet er opdateret pr. 18/4-04

Irfanview
Dette er et program der kan bruges til at se en mængde forskellige lyd, billed og videoformater med. Det er en form for sidst udvej program. Personlig bryder jeg mig ikke så meget om det, da det er meget simpelt. Men når Windows Media Player nægter at afspille en fil, er der som regel hjælp at hente gennem irfanview. Det har også en indbygget lysbilledfunktion, så du nemt kan lave billeder om til en enkelt exe fil der kan køre uden irfanview installeret.
Irfanview (0.8 Mb)
Programmet er opdateret pr. 12/5-04

TypeFaster
TypeFaster er frigivet efter GPL, så alle er frie til at benytte det som de ønsker. Det er et standard blindskrift indlæringsværktøj, der imodsætning til mange andre også har en dansk opsætning af keyboardet.
TypeFaster (2.1 Mb)
Programmet er opdateret pr. 1/6-04

Audacity
Audacity er et lille program der kan optage lyd gennem lydkortet, f.eks. fra bånd eller plader. Derefter kan man fjerne støj med det og gemme det i mp3 format. Med i pakken er lidt hjælp til brug af programmet i pdf format og en plugin der gør det muligt at gemme i mp3 formatet.
Audacity (4.5 Mb)
Programmet er opdateret pr. 6/8-05