Links

Bøger

Den vigtigste side for mig, må være københavns hovedbibliotek, hvor du kan se alle hjemlån, forny, reservere eller søge efter bøger. Endelig et bibliotek der har forstået det.
Københavns hovedbibliotek

En af de bedste kilder til billige bøger er for mig Helligåndskirkens bogudslag. Det foregår i sidehuset til kirken og er som regel hollandsk bogsalg. Dvs. at alt koster det samme (eks. 50 kr.) og priserne falder så over tid, så de efter en måned ender i 10 eller 5 kr. De gode bøger køber man så til 50 og alle ferieromanerne køber så til laveste pris.
Helligåndskirken

Kristendom

Den kirke jeg kommer i har en hjemmeside, hvor kirkebladet også ligger, så man kan se, hvornår der er gudstjeneste, og hvem der prædiker.
Fredens og Nazaret kirke

Min ungdomsforening ligger i Nansensgade og har en underafdeling hos hovedmenighedens hjemmeside. På siden ligger også vores program, hvor man kan se alle de aktiviteter, der ellers foregår.
Nansensgades LM-forening

Podcast

Hos DR er det største udvalg af danske kvalitets podcasts. Særlig spændende er P1's harddisken og mennesker og medier, men også DR's kontant og penge magasinet er gode. Der er en del andre radio og video podcasts, men en del af DR og DR2's programmer er derudover lagt ud som streaming tv.
DR radio podcast
DR video podcast
DR og DR2 streaming tv oversigt

Computer

Indenfor anmeldelser af hardware og det nyeste nye i teknologisk udvikling er Toms Hardware Guide verdenskendt som stedet.
Toms Hardware Guide

Spilanmeldelser og videoanmeldelser af spil klar til download eller streaming video. Look no futher.
Koster 20$ om året for fuld adgang.
Gamespot

For et rigtig godt nyhedsbrev om diverse IT relaterede nyheder, med en dansk synsvinkel. Tjek ITsvar, der udgives af Audio Media A/S - der står bag stort set alle danske EDB relaterede magasiner. Nyhedsbrevet er gratis, og du vælger selv hvilke kategorier du ønsker nyheder indenfor. Det fylder meget lidt, da selve nyheden ligger i et link, med blot en smagsprøve i mailen.
Itsvar

Det absolut bedste sted for informationer vedrørende video er Doom9. Stedets forum er gigantisk. Der er alt om DVD film behandling, alle slags codec informationer, begynder guides, forklaring på hvad et skærm billede består af og hvad der foregår når man ser video på skærmen, rådgivning i at optage video hvad enten det er gennem kamera, tvtuner eller fra andre medier, og meget mere.
Doom9

Danmarks mest kendte side for handlende i EDB udstyr: EDBpriser.dk. Siden er virkelig god, men ingen garanti for laveste priser, da det langt fra er alle handlende der opgiver deres priser hos ovenstående. Bruges derfor bedst med en hurtig Google ved siden af.
EDBpriser

Hvis du er ny indenfor hjemmesideproduktioner der god hjælp på Kandu.dk. Siden har et par lette-at-gå-til kurser i de mest grundlæggende teknikker. Det er dog min overbevisning at jeg er en af de sidste til at få det lært. Men just in case:
Kandu